Wie zijn we

Van Dooren - De Marteau & Partners is een onafhankelijk financieel raadgever.
Wij staan particulieren, zelfstandigen en vrijeberoepers bij voor hun spaar- en beleggingsoplossingen, hun sociale bescherming en hun aanvullend pensioen.

Zowel Luc De Marteau als Philippe Van Dooren zijn gepokt en gemazeld in de financiële en verzekeringssector. Hun ervaring, knowhow en persoonlijke benadering garanderen u een sterke service en dito oplossing.

Luc De Marteau

Onafhankelijkheid hoog in het vaandel dragend staat Luc De Marteau sinds 1990 zijn klanten bij als financieel raadgever. Na een korte periode in de banksector startte hij met een bovenmatige passie en fascinatie voor de beurs- en bedrijfswereld zijn carrière als gevolmachtigd agent bij een aantal Belgische beursvennootschappen.

Als getuige vanop de eerste rij kon hij zo alle risico's en opportuniteiten ontdekken die de financiële markten met zich meebrengen. Sinds 2002 breidden Lucs activiteiten uit tot persoonlijke begeleiding via beleggingsverzekeringen in het kader van vermogensopbouw en vermogensoverdracht. Tevens legt hij zich de laatste jaren toe op het begeleiden van zowel particulieren, zelfstandigen als bedrijfsleiders in het kader van pensioenopbouw en dit met fiscale optimalisatie.

Contacteer Luc

Philippe Van Dooren

Op 16 maart 1981 zette Philippe zijn eerste stappen binnen de financiële sector. Binnen zijn professionele loopbaan evolueerde Philippe van bediende bij de grootbank (toen reeds gespecialiseerd in sparen en beleggen), over agent van beursvennootschappen naar een volledig onafhankelijk statuut van Verzekeringsmakelaar Leven.

Philippe biedt, vanuit sterke overtuigingen en een enorme praktijkervaring, steeds een passende oplossing in uw zoektocht naar rendement, veiligheid en bescherming bij iedere spaar- of beleggingskeuze. Door middel van een persoonlijk gesprek en op basis van uw unieke situatie wil Philippe samen met u uw doelstelling realiseren onder het motto ‘Meer rendement met minder risico’.

Contacteer Philippe

Ons kantoor