Onze meerwaarde

Bent u op zoek naar een belegging , de opbouw van een aanvullend pensioen of een specifieke verzekeringsoplossing?

Bij Van Dooren & De Marteau stellen we u niet zomaar het eerste het beste verzekeringsproduct voor. Neen, we maken eerst en vooral samen met u een inventaris van uw verwachtingen en behoeften. Ook uw financiële situatie en uw kennis en ervaring met financiële producten, zijn belangrijk voor ons. Pas als we duidelijk inzicht hebben in uw persoonlijke situatie en behoeften, screenen we de financiële en verzekeringsmarkt en stellen we u een oplossing op maat voor. U krijgt bij ons geen standaardproduct, wel een concrete oplossing die bij u past. U hebt toch niet hetzelfde profiel of dezelfde verwachting als uw buurman?

Van Dooren en De Marteau werkt samen met sterke en betrouwbare partners. De verzekeraars en vermogensbeheerders waarmee wij een partnership hebben, werken volgens een filosofie waar we achter staan. Samen beschikken we over een ijzersterke kennis!

Bent u bij ons klant geworden, dan is de kous voor ons zeker niet af. Integendeel, dan begint het voor ons pas. Wij volgen uw investering of verzekering permanent op en begeleiden u als er zich een aanpassing opdringt.

Hebt u vragen of opmerkingen?

Wacht niet en contacteer ons. We helpen u graag verder. Bent u een zelfstandige? Dan begrijpen wij uw situatie beter dan wie ook: wij zijn immers ook ondernemers.

Wilt u bij ons op kantoor langskomen?

Geen probleem, bel of mail ons meteen voor een afspraak. Of hebt u liever dat wij naar u toekomen? Ook geen punt. We maken graag tijd vrij voor een bezoek bij u op kantoor of thuis. Wil u graag dat wij een en ander met uw boekhouder of accountant overleggen en bespreken? Geen enkel probleem!